Muovin asiantunteva
ruiskupuristaja

Valmistuspalvelumme kattaa ruiskupuristettujen muovituoteosien valmistamiseen liittyvät kokonaispalvelut eri teollisuuden aloille. Valmistuspalveluihimme kuuluvat suunnittelu, muottivalmistus, testaus, ruiskuvalu, jälkikäsittely ja logistiikka. Muoviteknologian pitkäaikainen ja laaja sekä muoviraaka-aineiden perusteellinen tuntemus luo vahvan pohjan luotettavalle palvelukokonaisuudelle.

Meidät tunnetaan toimitusvarmuudesta ja nopeasta palvelusta.

Atplast-mattopalvelumme puolestaan tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita mattoja niin kodintilojen kuin julkisten- ja yritystilojen käyttöön. Mattopalveluihimme kuuluvat tunnettujen Atplast sekä Leijona®-mattojen suunnittelu, valmistus ja markkinointi – eli palvelut tarvekartoituksesta toimitukseen saakka.
Atplastin valmistamat Atplast ja Leijona® -matot tunnetaan Avainlippu-tunnuksesta, joka on varma merkki suomalaisuudesta. Valikoimassamme on myös laadukkaita, vuodesta toiseen kestosuosikkeina säilyneitä tuontimattoja.Kehitämme muoviosaamistamme jatkuvasti ja pidämme omalta osaltamme suomalaisen muoviteknologian kilpailukykyisenä. Valmistuskapasiteettimme nykyisellä konekannalla on reilut 400 tonnia vuodessa. Atplast on arvostettu toimija, tuotteisiimme ja palveluihimme luotetaan, pitkäaikaiset asiakassuhteet kertovat tuotteidemme korkeasta kokonaislaadusta.

Laadukkaita Atplast ja Leijona® -mattoja markkinoimme Suomen lisäksi eri puolille maailmaa, Suomessa jälleenmyynnistä huolehtivat rautakaupat ja sisustusliikkeet. Valmistamamme ruiskupuristusosat menevät puolestaan asiakkaidemme tuotteiden mukana ympäri maailmaa.

Suunnittelusta logistiikkaan

Me atplastilaiset haluamme olla mukana kehittämässä asiakkaillemme korkeatasoisia ja innovatiivisia tuotteita. Laadukkailla ja monipuolisella mattovalikoimalla haluamme puolestamme olla vaikuttamassa kotien, julkisten tilojen sekä yritysten edustavuuteen ja tarkoituksenmukaiseen mattovalikoimaan.
Palvelumme ulottuvat suoraseurantaan pohjautuvaan Atplast-logistiikkaan saakka. Varastoimme valmistamamme tuotteet ja huolehdimme kuljetus- ja muusta logistiikkapalvelusta niin sopimusvalmistuksen asiakkaillemme kuin mattojen jälleenmyyntipisteisiimme aikataulujen mukaisesti.

Nykyaikaiset isot tuotantotilat

Atplast on keskikokoinen ja vakavarainen perheyritys. Toimimme omissa 3000 m2:n tiloissa Iitin Kausalassa, noin kahdenkymmenen ammattilaisen voimin. Tinkimättömän laadun takeena on suunnittelu, valmistus ja varastointi omissa nykyaikaisissa tiloissa sekä tarkka laadunvalvonta ja luotettavat raaka-aineet.
Atplastin ruiskupuristusvalmistus alkoi vuonna 1998. Toimintamme on laajentunut huomattavasti Atplast ja Leijona®-mattoja valmistavien yritysten ostoilla, jotka ovat olleet tunnettuja suomalaisia mattomerkkejä jo yli 30 vuotta.

Joustava palvelu, nopeat toimitukset

Tuotantomme pyörii jatkuvassa kolmivuorossa, jolla voimme varmistaa joustavan asiakaspalvelun sekä varmat ja nopeat toimitusajat. Olemme luotettava, asiakasta lähellä toimiva yrittäjähenkinen yhteistyökumppani. Jokainen atplastilainen on alansa ammattilainen, kaikki työntekijät ovat viihtyneet ja kehittyneet työssään Atplastille tulostaan lähtien. Luotettavat ja varmat toimitusajat ovat meille itsestäänselvyys. Pitkäaikainen kokemus, innovatiivinen toimintatapa ja alan tietotaito ohjaavat toimintaamme olemaan myös tulevaisuudessa asiakkaidemme luottamuksen arvoinen.

Atplast nopeat toimitukset

Laatua kokemuksella

Panostamme asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen ja tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Jokainen atplastilainen tarkastaa tekemänsä työn laadun ja varmistaa, että laatu on sitä mitä asiakas vaatii. Asiakkaamme asettavat meille määritellyt laatuvaatimukset, joita he tarkkailevat tekemällä säännöllisesti laadunvalvontakäyntejä tehtaallemme. Laatutietoiset ja pitkäaikaiset asiakkuudet ja lukemattomat toimitukset ovat osoitus tyytyväisyydestä.

Atplast laatu

Atplast vaalii ympäristöä

Viranomaiset asettavat muoviteknologiassa käytettäville materiaaleille monia ympäristöasioihin liittyviä vaatimuksia. Seuraamme alan standardeja ja direktiivejä huomioidaksemme ne tuotteidemme suunnittelussa ja valmistuksessa. Atplast osallistuu myös ympäristön hyvinvointiin. Atplastin omassa valmistuksessa on huomioitu energiatehokas tuotantoprosessi ja hukkamateriaalien uudelleenkäyttö. Otamme myös vastaan ruiskupuristusvalmistukseen sopivia kierrätysmateriaaleja. Atplastin valmistamat matot on tehty kierrätettävästä materiaalista.

Vastuullisuus

Ahkeruus ja vastuullisuus ovat kantavia periaatteitamme yrityskulttuurimme rakentumiselle – kannamme yhteiskunnalliset vastuumme sekä huolehdimme henkilöstöstämme ja ympäristöstä itse liiketoimintaa unohtamatta. Meillä asioita viedään eteenpäin avoimessa ja yrittäjyyteen kannustavassa ilmapiirissä. Järjestelmällinen jatkuva palvelujemme kehittäminen takaa asiakasystävällisen menestymisen jatkossakin.

Vastuullisuus
Yrittäjät EK Muoviteollisuus ry PYR Luotettava kumppani Kauppakamari Suomalaisen työn liitto
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Puh. 020 7890 230
asiakaspalvelu@atplast.fi

Ylös
 

Yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Puh. 020 7890 230 tai asiakaspalvelu@atplast.fi
AtplastAtplast Oy, Kymenrannantie 8, 47400 Kausala, 020 7890 230, asiakaspalvelu@atplast.fi tai etunimi.sukunimi@atplast.fi, Facebook

© Atplast Oy | Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Sektori | 2018   EU  Leverage from the eu